log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: 078 399 991
• Адреса: Бул. Климент Охридски бр.52-а лок.1
• Град : СКОПЈЕ,
• Држава: Македонија
• Е-пошта: maraidooelskopje@yahoo.com


МАРАИ ДООЕЛ е успешна компанија која има 7 години работно искуство на градежниот пазар.

Препознатливи сме по нашите елитни деловни објекти во централното подрачје на Скопје, како и по станбените објекти кои се наоѓаат на грижливо избрани локации, кои го исполнуваат критериумот за максимална функционалност и задоволување на секојдневните потреби на станарите.

Печати

}

Контакт

МАРАИ ДООЕЛ
023246970
1000
СКОПЈЕ
МАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛМАРАИ ДООЕЛ