log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: +389 44 344 444
• Адреса: Илинденска бб
• Град: Тетово
• Држава: Македонија
• Е-пошта: molino-co@hotmail.com
• Веб страна: pizzeriamolino.jimdo.com

Пицерија МОЛИНО е една од најпознатите пицерии во градот, отворена е во 2012 година и претставува место каде има убава атмосвера, прекрасна храна и одлична услуга. Од вештите раце на нашите пица мајстори може да ги вкусите најубавите пици, тестенини и други специјалитети од нашето богато мени. Наш приоритет е да го подобруваме и прошируваме асортиманот и да имаме задоволни гости кои секогаш ќе можат да уживаат во нашите специјалитети и амбиент.
Посетете не за да уживате во амбиентот на Молино. Вкусете ја храната од нашето мени и уверете се зошто сме најдобри.

Печати

Контакт

ПИЦЕРИЈА МОЛИНО
071942758
1200
ТЕТОВО
ПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНОПИЦЕРИЈА МОЛИНО