log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: 070593817 Александар
07133163 Борче
• Адреса: Благоја Стефковски бр.11а
• Град : Скопје
• Држава: Македонија
• Е-пошта: al-bo-dizajn@hotmail.com

Фирмата е основана во 2012 година и се занимава со проектирање и изведба на внатрешен ентериер, исто така кроење и кантирање на иверка за надворешни клиенти. Продажба на оков за мебел, продажба на иверка и кујнски плотни од брендот: Еггер и Верио. Оковот е од брендот на Лама, Бане, Хетич. И садопери од Пирамис и Бланко.
Печати

}

Контакт

АЛБО ДИЗАЈН
071331613
1000
Скопје
nopic