log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: 071277657
• Адреса: Ул. Вељко Влаховиќ 8
• Град : Свети Николе
• Држава: Македонија
• Е-пошта: meckuevskakuka@gmail.com
• Веб страна: www.meckuevskakuka.clubeconomy.mk

Овој ресторан функционира на два ката, а поседува и летна градина.
Со вашето прво зачекорување во ресторанот чиј ентериер се одликува со елементи на етно-куќа, ќе ве пречекаат ведрите лица на персоналот кој ќе ве води во светот на најразновидни јадења од менито на ресторанот.
Мајсторите на гастрономијата за вас ќе ги спремат специјалитетите, кои ќе следат по фантастичните предјадења, и истите ќе ги разгалат вашите сетила и ќе ве изненадат со вкус кој никогаш не се заборава, а за пријатното расположение ќе придонесат и висококвалитетните вина.Вашите незаборавни мигови потрошете ги во прекрасен невообичаен етно амбиент, каде ќе доживеете мигови на опуштена и мошне пријатна атмосфера, збогатена со звуците на пријатната музика.Од ресторанот ќе си заминете задоволни од беспрекорната услуга и пријатниот амбиент, и со нетрпение ќе го очекувате моментот кога повторно ќе се вратите овде.
Основната идеја на менаџерскиот тим беше да се направи угостителски објект кој со квалитетната храна ќе ги задоволи најпрефинетите вкусови, а со внимателно дизајнираниот етно ентериер ќе создаде прекрасна атмосфера за гостите.
Мечкуевска куќа – Пуже е синоним за највкусна храна, подготвена од најдобрите кувари со најквалитетни и секогаш свежи намирници.
Нашиот персонал со задоволство ќе Ве води низ нашето мени и ќе ви помогне во вашиот избор.
Квалитетот и услугата се нашата најголема предност пред сите останати и сме секогаш на врвно ниво. Она што овој ресторан го прави различен, е долгогодишното искуство, а секако и навремената и љубезна послуга која е надалеку позната.

Печати

Контакт

МЕЧКУЕВСКА КУЌА ПУЖЕ
071277657
2220
Свети Николе
Мечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пужеМечкуевска куќе пуже