log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: +38971 560 664
• Адреса: Порој
• Град: Тетово
• Држава: Македонија
• Е-пошта: euro@zimi.mk

Во склоп на компанијата ZGJIMI COMPANY работи и погонот за преработка на железо EURO ZGJIMI. Во овој погон можете да најдете различни видови на производи од железо кои се потребни во градежништовото.
Погледнете ја галеријата со фотографии или посетете го претставништвото на ZGJIMI COMPANY за одблиску да се запознаете со работата на овој погон.

Печати

Контакт

Еуро Зѓими
071560664
1220
Tetovo
EURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMIEURO ZGJIMI