log in

ПРОИЗВОДИ % ПРОМОЦИИ % ПОПУСТИ %

Пребарување

Опис

КОНТАКТ
• Телефон: +38971 942 758
• Адреса: Булервар Илирија
• Град: Тетово
• Држава: Македонија
• Е-пошта: molino-co@hotmail.com

Пицерија НАПОЛИ е дел од Пицеријата МОЛИНО која е една од најпознатите пицерии во градот, отворена е во 2012 година и претставува место каде има убава атмосвера, прекрасна храна и одлична услуга. Од вештите раце на нашите пица мајстори може да ги вкусите најубавите пици, тестенини и други специјалитети од нашето богато мени. Наш приоритет е да го подобруваме и прошируваме асортиманот и да имаме задоволни гости кои секогаш ќе можат да уживаат во нашите специјалитети и амбиент.
Посетете не за да уживате во амбиентот на НАПОЛИ И МОЛИНО . Вкусете ја храната од нашето мени и уверете се зошто сме најдобри.

Печати

Контакт

ПИЦЕРИЈА НАПОЛИ
071942758
1200
ТЕТОВО
ПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИПИЦЕРИЈА НАПОЛИ