log in

лебед ас

lebed as logo

      ОПИС                

 

Лебед поим на вкусна традиционална (скара) и храна за секој наш посетител.Ние постоиме повеќе од 30 години со наше искуство и со ваша доверба и ќе кажеме сега со нова локација во Комплекс Лебедово Езеро, под падините на Беласица.
Се наоѓаме на 5км Од преминот кон Р.Бугарија и на 2 км. Кон прекрасните Смоларски водопади.
Комплекс Лебедово Езеро располага со капацитет од 800 места, прекрасни летни тераси, природна убавина, езерце, меана, зоолошка градина, детско катче, маркет, патеки за пешачење, базен, бесплатен паркинг, wi-fi, сала за семинари и др.
Во склоп на Комплексот нудиме сместување-преноќиште во вила лебед од 50 гости, со отмен ресторан од 150 места.
За вашите семејни веселби организираме свадби, крштевки, родендени и венчавки.
Комплекс за сите генерации што говори бројката за најпосетено место на годишно ниво.
Исто така местото е посетено од голем број на странски туристи претежно од Р.Бугарија, познати музичари, политичари и бизнисмени, артисти, играорни друштва со што се добива големина на ''достапно за сите’’ и сертификат за квалитет, први во развојот на селскиот туризам.
Прекрасен амбиент, храна, планински воздух, убава местоположба за планинари, спортисти, гурмани и уметници што секојдневно го збогатуваат амбиентот со македонска музика.

    ГАЛЕРИЈА           

 

лебед ас

     МАПА                 

Печати

     КОНТАКТ                 

Адреса: Ул. Населено место без уличен систем, бр. 300 Смолари, 2400, Струмица
Телефони: +369 (070) 234 593; + 389 (034)330 515
Е-маил: lebed.as@yahoo.com

fbfb