log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЕМПА МБ Сервис

empa mb logo

Адреса: Маршал Тито бр.93, Неготино, Maкедонија
Телефон: +389 43 365 008
Факс: +389 43 365 008
Мобилен: +389 70 709 383
+389 71 337 580
facebook: https://www.facebook.com/EMPA-MB-Servis-1835230490075934/
email: empamb@hotmail.com
web: http://empamb.com/

      ОПИС                

Компанијата ЕМПА МБ СЕРВИС се занимава со:

Сервисирање  на електрични мотори, потопни електрични мотори и пумпи, како и секаков вид на електричен рачен алат
Изведување на автоматика за пуштање на електрични мотори, потопни електрични мотори и пумпи и заштита на нивна работа, техничка поддршка при монтажа и демонтажа
Сервисирање на бела техника
Располагаме со резервни делови за сите елементи и апарати кои ги сервисираме
Сервисирање на рачен електричен алат

Премотување на статори и ротори со балансирање

Оригинални резервни делови

Сервисираме електрични брусилици, бормашини, хилтови, шлајферици, фрези, електрични пили...
Сервисирање на сите видови потопни пумпи, потопни електро мотори и хидрофорски пумпи

Премотување на статори, промена на лежишта и заптивни елементи

Замена на оштетени делови и поправка на механички оштетувања

Асистенција при демонтажа и монтажа на лице место со пуштање во работа.
Сервисирање на сите видови нисконапонски електро мотори на прав и наизменичен напон од 1 до 200 KW

Замена на лежишта и поправка на механички оштетени делови

Техничка поддршка за нивно сигурно работење
Изведба и одржување на системи за пуштање во работа и нивно сигурно работење

Располагаме со сите видови елементи за сигурна работа, како што се: автоматски осигурувачи, контактори, биметална заштита, заштитни релеи, заштита од работа на суво (за потопни електро мотори)...

Сите елементи се вградуваат во соодветен ормар или замена на елементи во постоечки ормар.

    ГАЛЕРИЈА           

 

ЕМПА МБ Сервис

     МАПА                 

Печати