log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Техно Мото

tehnomotologo 

Aдреса: Бул.Гоце Делчев, ТЦ Македонија, лок 18, 7500 Прилеп
Телефон: +389 048/434-755; +389 048/435-652
Email: tehno-moto@t.mk

  

web   

      ОПИС                

 

Компанијата ТЕХНО МОТО се занимава со продажба на:
- Оригинални делови на големо и мало за тешки и лесни моторни возила: MAN, MERCEDES-BENZ, SCANIA, VOLVO, DAF, BPW, SAF, ROR
- Есклузивен дистрибутер на моторните масла RAVENOL за Македонија,
RAVENOL CleanSynto технологија го штити моторот и го намалува ризикот од предвремено абење
- Конфекционирање на хидраулични црева за висок притисок до 450 бари


ТЕХНОМОТО
ТЕХНОМОТО дооел е приватна фирма основана во 1993 година, од Никола Петрески, специјализирана за продажба на резервни делови и потрошни материјали за товарни моторни возила, актуелни за тоа време на македонскиот пазар, како што се: FAP, TAM, MB, Indos вилушкари...

Во 1996 година компанијата ја проширува својата дејност и почнува со конфекционирање на хидраулични црева за висок притисок, со работен притисок до 450 bar, кои наоѓаат примена во индустријата за градежни машини и товарни моторни возила.


КВАЛИТЕТ
ТЕХНОМОТО воспоставува контакт со компанијата Smiter Germany и по нивна технологија и инструкции почнуваме да произведуваме високо квалитетни хидраулични црева со нивни приклучоци, наменети за македонскиот пазар.

Набавките на резервни делови ТЕХНОМОТО дооел ги насочува кон високо реномирани фирми, како што се: Mahle и DPH од Германија, CEI, Eurorikambi и Erevi од Италија, од каде набавуваме високо квалитетни резервни делови, кои ги пласираме на македонскиот пазар.

Во 2005 година сопственикот Никола Петрески му ја преотстапува фирмата на својот син, Филип Петрески, кој ја проширува програмата со нови производи и компанијата се специјализира за продажба на резервни делови за товарни возила од програмата на: MAN, MB, SCANIA, VOLVO, DAF, BPW, SAF, ROR...


УСЛУГА
Компанијата ТЕХНОМОТО дооел располага со деловен просор од 250 м², кој се наоѓа во строгиот центар на Прилеп, а во моментов работиме на зголемување на работниот простор за уште 300 м².

Сите делови што ги продаваме ги имаат потребните сертификати кои ги добиваме од производителите и секој има соодветна гаранција. ТЕХНОМОТО располага со сопствена доставна служба за испорака на резервните делови, со што нашата услуга е комплетна.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Техно Мото

     МАПА                 

Печати