log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Даки Текст

dakitekst logo

Адреса: ул.Шишка бб, Кавадарци, Македонија
Телефон: +389 43 416 299
               +389 43 410 228
Moбилен: +389 72 218 710
Е-маил: dakitekst@yahoo.com

 fbfb 
Работно време:
Пон-Пет од 08:00 до 15:00
Саб од 09:00 до 14:00

      ОПИС                

Компанијата Даки-Текст е основана во 2001година. Располага со сопствен погон шивара, имаме соработувано со многу светски модни брендови.
Последните 5години до ден денес работиме исклучиво со маици работиме за домашниот , хрватскиот и германскиот пазар, соработуваме со компании од автомобилската индустрија. Нашиот квалитет е доста добар секогаш сме професионални со нашите клиенти, и ви стоиме на располагање.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Даки Текст

     МАПА                 

Печати