log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Цетранс

cetrans logo

Адреса: бул. Асном бр.106/2, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2444 155
               +3892/2444 140
               +3892/2444 166
Факс:      +389 2 2444 155
Мобилен: +389 70 205 404
Е-маил: cetrans@cetrans.com.mk

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

Фирмата Цетранс - Скопје е во целосна приватна сопственост, а израсна од Цетра - Загреб претстсвништво Скопје каде работе основачите и сопствениците на Цетранс - Скопје.Цетранс е формирана 1993 год.Во облик и во овој став,а основна дејност на фирмата е обавување меѓународен транспорт и посредување во меѓународен транспорт.Фирмата поседува и сопствен деловен простор кој се наоѓа на адреса бул, Асном 106, лок. 2 - Скопје.Во моментот има 17 вработени во редовен работен однос од кои 4 извршители за комерцијални работи, еден вработен за сметководствени работи и 6 возачи.Фирмата иако работи во тешко опкружување усшно работи и очекуваме зголемување на возниот парк,како и зголемување на обемот на посредничко работење.

Услуги

Фирмата поседува 10 соло возила и комбиња за денчани збирни пратки, 8 фургона од кои 2 ладилника и две полуприколки со церада од 90м3 зафатнина.Соработка со словенски транспортни компании кои ни ги носат пратките од цела Европа во неколку магацини во Словенија од каде со наши возила ја превземаме до Македонија пратката/пратките.

Поради превоз на високо акцизна стока сите наши возила и приколки се со 24 часовен софтверски мониторинг и сензорски опремени против кражби низ цела ЕвропаПратките кои пристигнуваат од Европа ги складираме во наши магацини во Словенија пред да се транспортираат во МакедонијаМеѓународен Транспорт - Долгогодишно искуство и посветени професионалци за вас.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Цетранс

     МАПА                 

Печати