log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Копим Шпед

 kopim logo novo1

Адреса Ул. Караорман бб
1480 Гевгелија , Македонја
Тел +389 (034)217 617
Е-маил kopimsped@gmail.com

  web

      ОПИС                

За нас
КОПИМ ДОО Гевгелија е компанија со долгогодишно искуство во областа на мегународниот транспорт на стоки – друмски ,поморски како и посредување во сите царински постапки (увоз,извоз,трансит )…
Во текстилната индустрија сме присутни со машини за перење и обработка на готов текстил , хемиски препарати за завршна обработка и текстилни материјали.

Наш пристап
Нашата мисија е обавување на квалитетен логистички и шпедитерски сервис кој ќе претставува подршка на динамичките бизнис потреби и активности на нашите клиенти.
Нашите услуги ги обезбедуваме ефиксано и навремено. Способностата , желбата и мотивираноста се одлики на нашиот тим кој Вам ви стои секојдневно на располагање.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Копим Шпед

     МАПА                 

Печати