log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Орбита Транс

orbitatrans logo1

Адреса: Ул. Перо Наков 110-а, 1000 Скопје
Телефони:
+389 22 464 636
+389 75 221 976
+389 75 404 110
Email: info@orbitatrans.com.mk
Работно време: Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

ОРБИТА ТРАНС доо е семејна компанија веќе три генерации. По принципот know – how, знаењето и умешноста доследно се пренесуваат од татко на син, што е формула за нашиот успех. Имено, секоја генерација остава свој печат и придонес во квалитетот и развојот на нашата компанија.

Визионер и првиот основач на концептот на компанијата е Крсто Кралевски, човек со визија и претприемачки дух, кој ја создаде идејата и имиџот на ОРБИТА ТРАНС. Во 1974 година тој направи храбра одлука како трговец поединец, еден од првите во тоа време, со само еден камион да почне свој приватен бизнис.

    ГАЛЕРИЈА           

Орбита Транс

     МАПА                 

Печати