log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Casino STAR

casinostar logo

 www.starcasino.eu.mk

Скопје, Тетово, Зеровање, Струга, Кичево и Дебар

casinostar@yandex.com

      ОПИС                

 Најдобрите Jackpoti само во STAR казината низ цела Македонија: Скопје, Тетово, Зеровање, Струга, Кичево и Дебар!

WIN THE GOLD! ???? ????
Само во казината во ТЕТОВО, КИЧЕВО и СТРУГА!
→ Секој ден од 20:00 - 23:00ч, на секој половина час - ЗАГАРАНТИРАН JACKPOT!
???? Добитникот добива дополнително изненадување. Заврти го тркалото и освои една од вредните награди:
???? 1 x GOLD WIN (ЗЛАТНА ПАРИЧКА) ????
- 1 X 10.000 денари
- 1 X 3.000 денари
- 2 X 1.000 денари
- 1 X 5.000 денари
- 6 X 500 денари
- 1 X 5.000 денари ГРАТИС РУЛЕТ
- 1 X 3.000 денари ГРАТИС РУЛЕТ
- 3 X 1.000 денари ГРАТИС АПАРАТИ
- 6 X 500 денари ГРАТИС АПАРАТИ

    ГАЛЕРИЈА           

 

Casino STAR

     МАПА                 

Печати