log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Делта МТС

deltamts logo

Адреса: ул.Орце Николов бр.164, Кавадарци, Македонија
Телефон: +389 43 420 100
Е-маил: info@deltamts.com

web   fbfb
Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 20:00
Саб од 10:00 до 15:00

      ОПИС                

Делта МТС е застапник за програмата Work and Travel USA. Work and Travel USA е најпопуларна летна студентска програма, позната и како културна размена на студенти т.н. Exchange Visitor Program. Во Work and Travel програмата учествуваат повеќе од 100.000 студенти од целиот свет. Македонските студенти имаат право да земат учество во програмата и да престојуваат во САД во период од 4-5 месеци за време на летниот студентски распуст.
Аленцијата се занимава со јазични курсеви ширум светот, школување и студирање во САД, и AUPAIR програма.
Комплетната туристичка понуда подразбира и посредување при визирање, авиобилети, хотелски резервации, туристички аранжмани, организација на семинари.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Делта МТС

     МАПА                 

Печати