log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ројал Стар Травел (Royal Star Travel)

rst logo

Адреса: ул.Св.Кирил и Методиј бр.42/1-1, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 323 9132
Факс:      +389 2 323 9133
Мобилен: +389 71 248 252
               +389 71 248 242
Е-маил: travel@rst.mk

web   fbfb  
Работно време :
Пон до Нед од 08:00 до 24:00
Сабота од 08:00 до 01:00

      ОПИС                

Royal Star Travel е туроператор формиран како дел од Royal Star Group кој ги нуди сите видови квалитетни туристички услуги: одмор, еко и етно-културни патувања низ Македонија и светот.

Royal Star Travel Ви нуди хотелски резервации, авио билети, трансфер до аеродромите во Македонија и регионот, изнајмува автомобили и автобуси, организира конференции, семинари, конгреси, симпозиуми...

Нашиот тим Ви помага да го испланирате Вашиот одмор почнувајќи од викенд-патување до обиколка на светот.

Ве очекуваме да ја посетите нашата агенција која е лоцирана во центарот на Скопје.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ројал Стар Травел (Royal Star Travel)

     МАПА                 

Печати