log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Деби Турс

debiturs logo

Адреса: ул.Доне Божинов бр.43, Куманово, Македонија
Tелефон: +389 31 432 595
Факс:    +389 31 437 396
E-маил: debitours@hotmail.com

web   fbfb   instagram
Работно време:
Пон - Нед од 07:30 до 22:00
Сабота од 08:00 до 01:00

      ОПИС                

Да се биде домаќин на сите различни земји низ ЕВРОПА , ДЕБИ ТУРС лежи на првото место.
Во последните 10 години нашата фирма е именувана како водечки понудувач и патување од цела ЕВРОПА .
Деби Турс е ваш верен пријател, одберете ја дестинацијата низ планетата ние ке се погрижиме за останатото-туристичка агенција која ги има најповолните аранжмани и зделки за ВАС!

Деби Турс е многу повеќе од агенција,тој е начин на живот и тоа не важи само за нас кои работиме туку и за многу луѓе кои патувале со нас. Деби Турс има изградено многу добро име со презентирање на професионален начин кој е насочен кон барањата на свои клиенти , што резултираше со многу голем успех.

Деби Турс е со познавање на персоналот на многу странски јазици , специјализиран и подобар партнер за консултирање за патувања меѓу главните дестинации во ЕВРОПА и во МАКЕДОНИЈА. Ако станува збор за некоја семејна посета, службено патување или вистински одмор Деби турс е тука за вас.

Со партнерските компании познати како на пр.ГАЛЕБ,РУЛЕ ТУРС,ТРАНСКОП,НАСИР БАШКИМ ТУРС; МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ, ЕУРО БУС, РАСИМ ТУРИЗАМ, ХИСАР ТУРЗАМ, АЛПАР ТУРИЗАМ, БС ТОУРС, ЛАСТА, АЛБА ТУРИСТ, БЕСА ТРАНС,ДУРМО ТОУРС и многу други компании гарантираме максимална безбедност.

Користенње 24 часа резервации преку МОБИЛНИ, СМС или Е-МАИЛ.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Деби Турс

     МАПА                 

Печати