log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Инекс Олгица

inex olgica logo2

Адреса: ул. Наум Охридски 5-7
6000 Охрид Македонија
Тел: +389 (046 ) 277 520
Е-маил: marketing@hotelinexgorica.com.mk

   web    fbfb    booking logo    expendia    

      ОПИС                


За Нас

Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век.
Ни претставува чест и задоволство да Ви овозможиме повеќе и да ги надминеме Вашите очекувања.
Хотел Инекс Олгица е лоциран покрај самото Охридско Езеро на патот кон манастирот Св.Наум, на само 4км од Охрид и 12км од Охридскиот аеродром.
За секоја прилика… прослава, деловна средба, бизнис, коктел, семејна веселба, сметајте на беспрекорната услуга на целокупниот наш тим. Ја враќаме насмевката на Вашите лица,,.


Ивенти


Конференции

• Избор на различни опции
• Дијамантска сала, Златна сала, ВИП сала
• Соба за состаноци, Театар, Предавална
• U- Сала; I- Сала
• Ресторан и 24 часа Бар

Венчавки

• "Ве очекуваме...Ние го правиме Вашиот ден посебен
• Искусен Персонал
• Совршена Подготовка и Организација
• Дневно или Ноќно мени
• Жива Музика


Планер на венчавки

• "Во елегантен простор, одлична храна и забава поминете незаборавни моменти"
• Определете датум за венчавка
• Потребните документи и дозвола
• Изберете стил за венчавка
• Контактирајте не за организација

    ГАЛЕРИЈА           

 

Инекс Олгица

     МАПА                 

Печати