log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел ВЛАХО

vlaho hotel logo novo

адреса ул. 9 Мај бр 3
1000 Скопје , Македонија
Тел: + 389 (02) 609 2301
Моб: +389 (070) 257 306
Е-маил: tasha@hotelvlaho.com

    fbfb     web     instagram     booking logo     expendia

      ОПИС                

Во срцето на градот, дом за секој турист Хотел Влахо

Хотел Влахо се наоѓа во центарот на градот Скопје, одличен избор за престој во топла и гостопримлива атмосфера, современо уреден и прилагоден на потребите на гостите. Идеален за бизнис или соло патници, како и за семејства и двојки.
Располага со неколку различни типови на апартмани со разновиден и уникатен ентериер, технички опремени со телевизори и бесплатнa wi-fi конекција.

Come as guests – Leave as family

    ГАЛЕРИЈА           

 

Хотел ВЛАХО

     МАПА                 

Печати