log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Хотел и ресторан Капри

лого капри

 

Адреса:1-ва Македонска Девизија Бр.1 Битола
Телефон:+389 71 256 500-рецепција
              +389 78 269 071-ресторан
Е-маил:
avtokampkrani@kapri.com.mk
web    fbfb

      ОПИС                

Хотел & ресторан “Капри” Битола се наоѓа :
- на почетокот на патот за Нижеполе – Пелистер;
- на влезот од Охрид до бензинската пумпа Макпетрол, во непосредна близина на магистралниот пат Прилеп - Охрид(500 м) од влезот кај бензиската пумпа Лукоил.
- на 3.5 км од Ценатрот на градот Битола.
Располагаме со сопствен паркинг за околу 80 возила .Одличен простор за влез и излез на возила и автобуси.
Хотелот Капри содржи вкупно 15 стандардни соби од 17-20м2 кои можат да се користат и како еднокреветни (1/1) и како двокреветни (1/2). Од нив 2 се со француски лежаи, а 13 со посебни кревети.
Собите се опремени со ТВ, фен, посебни купатила, WiFi конекција, централно ладење и греење, директна телефонска врска.
  Ресторанска сала:
Во нов модерен амбиент со светлечки ефекти единствено и капацитет 320 гости
Погодна за организација на различни видови на забави и свечености, семинари, презентации, промоции над 100 лица, коктели и деловни ручеци.
Ново БИСТРО- ТЕРАСА со капацитет од 50 гости одличен простор за вашето уживање во пријатен амбиент.
Ресторанската сала, Бистро- терасата  и летниот ресторан, се опремени да работат во исто време на двата шанка.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати