log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

КИННАРИ

kinnarilogo

Адреса: бул.Партизански Одреди б.б.
1000, Скопје
моб. +389 (071) 620 704

fbfb

      ОПИС                

Масажата е најстарата и најпопуларната метода за лекување и зачувивање на здравјето.
Намалете ја тензијата и ослободете се од секојдневниот стрес и уживајте во чувството на мазна кожа додека со мислите сте во друга димензија...
Најдобрите растителни и етерични масла со непросредниот човечки допир допринесуваат за вашата релаксираност, опуштеност и насмевка на вашето лице.

    ГАЛЕРИЈА           

 

КИННАРИ

     МАПА                 

Печати