log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бивест

bivest logo

Адреса: ул.Лазар Поп Трајков бр.23 влез 2 стан 2, Скопје, Македонија
Tелефон: +389 2 3173 403
Мобилен: +389 70 340 521
Е-маил: bivest11@yahoo.com


Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00

      ОПИС                

БИВЕСТ ДОО Скопје ги врши следните услуги:
 - Финансиско сметковоство
 - Маетеријално сметковоство
 - Човечки ресурски-пријави/ одјави
 - Пресметка на плати
 - Поднесување на даночни пријави
 - Консалтинг услуги од областа на сметковоство
 - Основање на компании (регистрационен агент) и сл.

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати