log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Бизнис и Консалтинг Интернационал

    bizni konsalting logo

Адреса: ул.Багдатска 36 6/3-18
1000 Скопје , Македонија
Моб: +389 (078) 251 125 , +389 (070)265 899
Е-маил: bizko.sk@gmail.com

      ОПИС                

BUSINESS & CONSULTING INTERNATIONAL
Е организација на едукативни обуки за индивидуалци, групи, фирми и институции, тим билдинг, како и конференции и семинари од разни области во земјата и странство.

Наша визија е да понудиме висококвалитетни услуги на нашите деловни партнери.

На листата на обучувачи се наоѓаат голем број на врвни професори и експерти од соодветните области. На нашата листа се и голем број предавачи-практичари кои го пренесуваат своето професионално искуство и ги споделуваат своите успеси со учесниците.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати