log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Аде Опае

adeopaelogo

Адреса: с. Опае 1300 Куманово, Македонија
Работно време: 07-15 h
Е-Mail: ade-opae@hotmail.com
Tел:  031 478532 ;
Web: www.adeopae.com.mk

      ОПИС                

Мелницата АДЕ ОПАЕ од село Опае, КУМАНОВО на пазарот постои уште од 1994 година. Располага со современа технологија за мелење на жито и произведува брашно со премиум квалитет. АДЕ ОПАЕ на пазарот е присутна со производство на производите: брашното ТИП 400, ЕКСТРА БРАШНОТО и СТОЧНИ ТРИЦИ.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Аде Опае

     МАПА                 

Печати