log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Баулед

bauledlogo

Адреса: Ул.Војдан Чернодрински 70,Чаир,Скопје
Мобилен: 075 435-417
Телефон: 02 3 116-396
Email: bauled@outlook.com

   web    fbfb 

      ОПИС                

 

Најдобриот избор на осветлување за Вашиот дом или деловен простор по најповолни цени и врвен квалитет! Создадете волшебен амбиент во омиленото катче во Вашиот дом или осветлете ги вашите големи објекти или кафе-барови.

Кралот во светот на осветлувањето, Luxmainer ви нуди голем избор на лустери за секој стил на вашиот ентериер.


Задоволството на нашите клиенти е на прво место!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Bauled

     МАПА                 

Печати