log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Гор Инг

goring logo

Адреса:ул.ХЕРАКЛЕА бр.4 Битола,Македонија
Телефон:047 610077,078 276267
Е-маил:goringbitola@gmail.com
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 09:00 до 13:00

web   fbfb   fbfb

      ОПИС                

Нудиме секакви видови на лична заштитна опрема и облека (хтз опрема)  и  продажба на противпожарни апарати.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Гор Инг

     МАПА                 

Печати