log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Гипс Имобилиа Дизајн

   gips imobilia dizain logo super novo

Адреса1: Џон Кенеди 9/2 локал 3/4 (продавница)
Адреса2: Качанички Пат бр.274 (магацин)
1000 Скопје , Македонија
Тел +389 (02) 261 5130
Тел. /Фах +389 (02)261 4125
Моб +389 (070) 372 182
Е-маил gipsimobilia@hotmail.com

   web

      ОПИС                

 

ГИПС ИМОБИЛИА ДИЗАЈН како компанија со семеен бизнис карактер е основана пред 15 години,години исполнети си постојан раст и унапредување на начинот на работа со примена на нови современи техники во работењето. Континуираниот раст придонесе ГИПС ИМОБИЛИА ДИЗАЈН да прерасне во лидер на пазарот во областа на градежништвото,со посебен акцент на изведба на :

-ИНТЕРИЕР: КНАУФ СИСТЕМ; АМФПРОГРАМА; МАШИНСКО МАЛТЕРИСУВАЊЕ; МОЛЕРОФАРБАРСКИ УСЛУГИ; ПОДОПОЛАГАЧКИ УСЛУГИ; ЕЛЕКТРИКА; ВОДОВОД; ПАРНОГРЕЕЊЕ ....

-ЕКСТЕРИЕР: ФАСАДИ; ФАСАДНА СТОЛАРИЈА; ЛИМАРСКИ РАБОТИ; ПАРТЕРНО УРЕДУВАЊЕ...
Друга гранка која придонесува во севкупниот развој и подобрување на имиџот на ГИПС ИМОБИЛИА ДИЗАЈН последниве пет години е трговијата на големо со неколку реномирани брендови од Европа:

KUBALA Sp.z. е компанија основана 1987 година.Динамичниот раст,високиот квалитет на производите и тековното спроведување на иновативни решенија ја прават компанијата лидер на меѓународниот пазар на рачни алатки за градежништвото.За нивна изработка се користат најдобрите суровини,вклучително и нерѓосувачки челик отпорен на киселини,обележан со симболот “ ROST FREI

WKRET-MET KLIMAS Sp.z. е водечки производител на најквалитетни технологии за прицврстување во областа на градежништвото во Источна и Централна Европа.Кај нас се присутни на пазарот со програмот за типли со пластична и метална игла;типли;ударни типли,завртки за пвц,завртки за гипс;завртки за кровопокривање во осум бои,завртки за дрво и ред други висококвалитетни производи.

CASATI -…бојата ја создава околината (амбиентот),а CASATI ја создава бојата... е слоганот со кој за прв пат на пазарот во 1935 година се појави CASATI,а кај нас е застапен со широка палета на производи со врвен квалитет.Бои за надворешно и внатрешно боење,емајли,спрејови,боја за заштита на дрво и уште ред други производи...... BOLDRINI е уште една позната фирма од Италија,која е познат производител на четки,ваљаци, алатки за декорацијаи сл.

XL TAPE DOLPHIN е Полска компанија со 15 годишно искуство во производство на креп траки,со користење на најсовремена технологија и високо квалитетни материјали.Производи наменети и за аматери и за професионалци,за внатрешна и

    ГАЛЕРИЈА           

 

Гипс Имобилиа Дизајн

     МАПА                 

Печати