log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Боки компјутери

 bokikompjuterilogo

Адреса:Ул.1 Мај, бр.4а, Струмица
Телефон:034/324-435
Мобилен:075/408-761
Еmail: boki_sr@t.mk  

fbfb

      ОПИС                

 

БОКИ Компјутери е основана во 2000 година. Уште во самите почетоци таа е во постојан подем зголемувајќи ги расположливите ресурси, услугите и дејностите. Иако е направен голем исчекор нанапред, тоа сепак не значи дека БОКИ Компјутери во иднина ќе треба да вложуваат минимален напор доволен само за да се задржат веке утврдените принципи на работа. Напротив, сите постапки треба постојано да се следат и редивидираат, а потребите на комитентите треба постојано да се снимат, анализираат и оценуваат. Но, најважно од се е постојаното кревање на нивото на квалитет. Стагнирањето е исто толку негативно како и уназадувањето!

Единствен начин да се постигне ова е знаењето! БОКИ Компјутери ке бидат квалитетни затоа што знаат!

Основна Дејност: увоз, дистрибуција и продажба на големо и мало на компјутери, компјутерски компоненти, лап топ, таблет PC, галантерија, потрошен материјал, компјутерски бироа и столици, канцелариска опрема и др.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Боки компјутери

     МАПА                 

Печати