log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

РИБО ТРЕЈД ДООЕЛ


 

Адреса: Ул. 101 бр. 31, село Долно Седларце
Телефон: 070 229 998
Е-маил:
g.vidacek@gmail.com

      ОПИС                

Рибо Трејд односно ТЕНДА 4 повеќе од 25 години работи на решавање на сложените проблеми со сонцето, дождот, ветрот и снегот, како и на заштита и проширување на просторот. Изработка и монтажа на сите видови: тенди, перголи, лексан, настрешници и други конструкции. Уредувањето на просторот оставете го на професионалци.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати