log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Агро Муневере

agromunevere logo

Адреса: ул.Индустриска бб, Тетово, Македонија
Мобилен: +389 70 348 618
               +389 70 513 095
E-маил: agromunevere.dooel@gmail.com

web   fbfb  

      ОПИС                

Компанијата АГРО МУНЕВЕРЕ се занимава со преработка на млеко и производство на млечни производи:
-Пастеризирано млеко
-Кисело млеко
-Јогурт
-Ајран
-Сирење
-Други млечни производи во различни пакувања

 Сертификати: HACCP

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Агро Муневере

     МАПА                 

Печати