log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МАЛЕШЕВО МИЛК Корчовски


 

Адреса: МАРШАЛ ТИТО 6/Б  Берово

Телефон:
             078/246-190
Е-маил:malesevomilk@yahoo.com

      ОПИС                

Млекарницата МАЛЕШЕВО МИЛК, која постои од 2013 година, се занимава со преработка на млеко и производство на првокласно:

    • Кравјо сирење

    • Кравјо биено сирење

    • Кравјо сирење со пиперка

    • Жежено кравјо сирење

    • Мешано сирење

    • Овчо сирење

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати