log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

English Time

 englishtimelogo

Адреса:Бул.Партизански Одреди 82-б/2 лок.24,Скопје
Телефон:+389 70 330561
Е-маил:english-time@hotmail.com

       fbfb 

      ОПИС                

English Time е училиште за странски јазици во Карпош 4 - ТЦ Антико кое постои веќе 10 години и нуди јазични курсеви од сите нивоа за деца, младинци и возрасни.

    ГАЛЕРИЈА           

 

English Time

     МАПА                 

Печати