log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Дерма Бела

logobermabellla

Адреса:Ул.Васил Горгов бр.22/2 Капиштец - Скопје, Македонија
Телефон:+ 389 2 3230888
Мобилен:+389 70 347888
E-mail:info@dermabella.mk

web   fbfb   instagram

Работно време:
Пон - Пет од 09:00 до 20:00
Саб од 09:00 до 17:00

      ОПИС                


Дерма Бела е единствениот центар во Македонија во кој се спојуваат медицината и козметиката. Анти агинг медицината е нова, млада гранка во медицината, таа е комплексна наука која ние ја презентираме и ја аплицираме на нашите клиенти.
Специфичниот пристап и начин на работа не прави препознатливи за клиентите. Ние постојано ги имплементираме нашите најнови сознанија од светските Anti aging конгреси и научни средби во нашите терапии.
Нашиот успех се должи на големата посветеност, љубов и континуирана едукација на целиот персонал.
Историја на компанијата
Studio Bellezza е основано во 1993 година во Прилеп, од страна на д-р. Весна Ѓорѓиеска. Тоа е првиот козметички салон во Прилеп кој работи по светски сандарди. Уште од самиот почеток студиото реаботи исклучиво со високо професионални и светски познати брендови во козметиката како: Centella France, RVB Italy, COLLIN Paris France.
Во 2000 година studio Bellezza станува лиценциран институт на COLLIN Paris.
Истата година студиото се проширува и преместува на нова локација бул. Гоце Делчев бр.42 во Прилеп. Во 2008 година studio Bellezza се проширува и прераснува во Derma Bella Медицинско Естетски и Ласерки Центар, лоциран во Скопје нас. Капиштец.
Во 2005 година д-р Весна Ѓорѓиеска беше избрана во 10те најдобри жени менаџери во Р. Македонија.
И во двата центри работи високо стручен и професионален персонал, кој постојано ги надградува сопствените знаења посетувајќи ги светските семинари и обуки за новости и трендови во козметологијата и медицинската естетика.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Дерма Бела

     МАПА                 

Печати