log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Др Анчевски Ласер Лаб

 dr.ancevskilogo

Адреса:Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов 28, Скопје
Мобилен:+389 75 280-875
Телефон:+389 2 3 216-608
Email:ancevski@laserlab.com.mk

   web    fbfb 

      ОПИС                

ДЕРМАТОЛОГИЈА:
Дерматологија, прегледи,врвна дијагностика и терапија на сите кожни заболувања
-Хиперхидроза (зголемено, екстремно потење)
-Акни и лузни од акни
-Сексуално преносливи инфекции
-габична инфекција на нокти
-Алергии
-Проширени вени и капилари
-Микроскопско дијагностицирање на кожни заболувања
-Криотерапија - со течен азот (брз и безбеденво лечење на кожни промени)
-Радиобранова терапија (за безболно отстранување на: папиломи, вирусни брадавици, цисти, старачки брадавици и други израстоци)
-Компјутерска дерматоскопија
-Специјалистички прегледи

ЛАСЕРСКА ЕПИЛАЦИЈА

ЕСТЕТСКИ ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ:
-Дерматоролер - третман за подмладување
-Ласерски третмани: Clearlift, RF, Q-Switch, Dye Laser
-Нехируршки лифтинг со мезоконци
-Ботокс

ЛАСЕРСКИ ТРЕТМАНИ:
-Отстранување на влакна
-Затегнување на кожата на лицето
-Отстранување на капилари и венули
-Корекција на лузни од акне
-Отстранување на тетоважи
-Отстранување на хиперпигментации
-Отстранување на црвенило, проширени капилари и хемангиоми на лице и тело
-Затегнување на кожата, топење на масти и целулит
-Третирање габични инфекции на нокти
-Ласерско третирање на вирусни брадавици, келоиди, кератози и сл.
-Ласерско отстранување на тетоважи

ТРЕТМАНИ НА ТЕЛО:
-Третмани за облкување на тело (нехируршко топење на масти, отстранување на целулит со најнова RF BTL Exilis технологија)
-Трајно отстранување на влакна со SOPRANO ICE PLATINUM (брзо и најефикасно од сите регии на тело)

ЦЕНТАР ЗА КОСА:
-Центар за нега и пресадување на коса

ДЕРМАТОХИРУРГИЈА (МИКРОХИРУРГИЈА):
-Отстранување на подлабоки промени како бемки, атероми и други израстоци на класичен начин - со употреба на хируршки конци во локална анестезија

RF - РАДИОБРАНОВА ТЕХНОЛОГИЈА:
-Oстранување на кожни промени:
-Вирусни брадавици
-Кожни израстоци папиломи
-Себореични веруки
-Вирусни кондиломи на гениталии
-Инцизија на гнојаници кај акни и др гнојаници по кожа
-Инцизија на атероми
-Мали ruby хеманогиом

ОЗОНОТЕРАПИЈА:
-Се отстрануваат слободните радикали од организмот, се регулира антиоксидативниот биланс, се зголемува имунитетот, се одложува процесот на стареење, се надминува стресот и хроничниот замор и се зголемува виталноста.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Др Анчевски Ласер Лаб

     МАПА                 

Печати