log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ласердент Стоматолошка Ординација

laser2

Адреса: Ужичка Република, Кичево
Телефон: 045 223 022
Еmail:dr_boban@yahoo.com

fb1

      ОПИС                

 

Стоматолошката ординација Ласердент од Кичево својата приказна ја започнува уште во далечната 1991 година. Со долга традиција и укажаната доверба од пациентите, години наназад пишуваме успешна приказна.
Ласердент е најсовремено опремена ординација, според сите стандарди за квалитет. Д-р Бобан Димитријоски, специјалист по ортодонација, ќе ви ја подари најубавата насмевка со која гордо ќе се смеете!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ласердент Стоматолошка Ординација

     МАПА                 

Печати