log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ЗАРИДЕНТ ПЗУ П.О. БИТОЛА


 

Адреса: Анести Пановски Бр.4
Телефон: 047 254 010 | 070 312 832
Е-маил: 
so_zarident@yahoo.comс

      ОПИС                

Заридент е стоматолошка ординација која ги прати сите најсовремени методи од областа на стоматологијата. Стручниот тим на ПЗУ Заридент на чело со Д-р Татјана Кузмановска – доктор по стоматологија, Ви ги овозможува следните здравствени услуги:
• Пломбирање на заби со најсовремени композити
• Ендодонтски третмани на забите
• Вадење на заби
• Чистење на забен камен и полирање
• Белеење на заби

Најсовремени протетски услуги:
• Коронки и мостови (безметална и метална керамика)
• Естетски ламинати
• Инлеи
• Современи визил протези
• Тотални протези

Имаме Договор со Фондот - работиме со сини картони.
Искуството на овој тим, Ви стои на располагање да Вашите желби ги претвори во реалност.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати