log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Сезгинлер компани

sezginler logo  Адреса: . Врапчиште
1230 Гостивар, Македонија
Телефон: +389 (042) 331 542
Fax: +389 (042) 331 285
Mоб: +389 (070) 506 978; +389 (070) 209 630
веб: www.sezginler.com.mk

      ОПИС                

Сезгинлер компани Sezginler Kompani постои повеќе од 60 години, започнувајќи како мала столарска работилница од 20м2, која низ годините прераснува во производствен погон со површина од 4000м2 за производство и трговија на внатрешни и надворешни собни врати од дрво, каде 20 години е препознатлив бренд на домашниот пазар, како и во странство. Sezginler врати собни врати собни врати Sezginler Compani собни врати Sezginler EFES

Нашите врати ги произведуваме од најквалитетни материјали и вршиме инсталација насекаде во Македонија. Нашите производи се застапени и на странските пазари во Косово и Албанија.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Сезгинлер компани

     МАПА                 

Печати