log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ИДЕАЛ ДООРС

ideal doors logo

Адреса: ул.Дронец-Порој бр 1
1220 Тетово Македонија
Тел: +389 (044) 330 579
Моб: +389 (071) 224 456
Е-маил: ideal_doors@hotmail.com info@je-kaidealdoors.eu.mk

    fbfb      web      web

    

      ОПИС                

Краток историјат


“Идеал Roleder” е компанија основана во 1996 година во Тетово. Се занимава со проектирање, производство и монтажа на алуминиумски прозорци и врати пластика. Активност на пазарот лежи во Македонија, Косово, Црна Гора и Албанија. Во повеќе од 13 години искуство, “Идеал Roleder” помина низ различни фази на својот развој, се гради во безбедна чекори и денес нуди професионални и високо квалитетна работа. Стана многу почитуван и добро познати во Македонија и косовскиот пазар.
Идеал Roleder е еден од само компании во Македонија кои со високо ниво на професионализам, со специјализирани тимови и блиско партнерство со светски реномирани компании.
Она што го разликува “Идеал Roleder”?
• Искуство над 13 години
• Познато име во македонскиот пазар
• професионален менаџмент
• Професионални инженерски и технички тим
• Комплетна единица на производство
• Висок квалитет на работа
• Комуникација и праведност кон клиентите
• Партнерството со меѓународно познати фирми
• Проекти за проширување надвор од Македонија

    ГАЛЕРИЈА           

 

ИДЕАЛ ДООРС

     МАПА                 

Печати