log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

МЕМБРАНИНГ


 
Адреса:Партизански одреди бр. 29/1
Телефон:076 724 188
 Е-маил:info@membraning.com

      ОПИС                

Главната дејност на Мембранинг е изработка на идејно решение, идеен проект, изведбен проект и комплетна изведба на покривните мембрански конструкции.

 

 

    ГАЛЕРИЈА           

 

Мембранинг Студио

     МАПА                 

Печати