log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

ELENA LUKA

elenaluka logo

Адреса:
Митрополит Теодосиј Гологанов 66, 1000 Скопје - Македонија
Маршал Тито 20, 2400 Струмица - Македонија
телефон: +389 (02)324 51 07
+389 (070) 312 413
+389 (34) 334 001
+3899 (070) 309 450
E-маил: el@elenaluka.mk, atelje.sr@elenaluka.mk

fb1 instagram   web   web   twiter   pinterest

      ОПИС                

ЗА НАС

Елена Лука е синоним за автентичен, авангарден и уметнички моден израз кој создаде свој единствен и суштински моден печат, препознатлив и на домашниот пазар, но и во глобалниот моден бизнис.

Визијата за македонски производ со светски дизајн и квалитет, започна да се реализира во 2008 година и за релативно краток временски период, брендот успешно се позиционираше на домашната модна сцена, издвојувајќи се благодарение на комплетниот стручен тим што го сочинуваат инвентивни професионалци и едуцирани, креативни уметници - кројачи, моделари, дизајнери, работници за рачна работа, менаџери, агенти за маркетинг и продажба, истражувачи на пазар предводени од една исклучително амбициозна дама која е една од водечките жени - менаџери во Македонија

    ГАЛЕРИЈА           

 

ELENA LUKA

     МАПА                 

Печати