log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

СОКО ГОРИЦА

soko logo  Адреса: ул.СЛАВКА ДИНКОВА бр.67/-
1000 Скопје, Макдонија
Телефон: +389 (0)2/3209 450
Мобилен: +389 (0)78/380 961
Е-маил: export@soko.com.mk

      ОПИС                

СOKO Горица дооел е семејна фирма со 25-годишна традиција, специјализирана за производство на сокови во дојпак пакување од 200 мл. Фирмата поседува висок производствен капацитет како и HACCP и ISO 22000 сертификати за квалитет.
Нашата компанија е извозно ориентирана и 90% од годишното производство се пласира на странските пазари.
Нашиот асортиман се состои од:
Амиго овошен пијалак (со 10% овошје, без конзерванси, вештачки бои и засладувачи).
Рок на траење 12 месеци.

    • Портокал
    • Праска
    • Јагода
    • Јаболко
    • Вишна
    • Коктел
    • Боровница
    • Мултивита
    • Мултивита Снешко

ВитаГO

овошен пијалак (со 10% овошје, без конзерванси, вештачки бои и засладувачи).
Рок на траење 12 месеци.

    • Портокал
    • Праска
    • Јаболко
    • Јаболко
    • Јаболко-банана
    • Коктел

    ГАЛЕРИЈА           

 

СОКО ГОРИЦА

     МАПА                 

Печати