log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Леокар

leokar logo

Адреса: ул.Орце Николов бр.98/1-5, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3218 585
               +389 75 258 080
Е-маил: leokar@floors.mk

web

 

Работно време:
Пон - Пет од 08:30 до 16:30

      ОПИС                

LEOKAR FLOORING
РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ ЗА ПОДОВИ
Специјализирана за увоз на подови (теписони, теписони во плочи, пвц подови, линолеум подови, ексклуyивни трислојни паркети, ексклузивни ламинатни подови, подигнати подови...)


LEOKAR FLOORING ИМА СЕ ШТО ВИ ТРЕБА!
Највисоки стандарди
Теписоните кои ги предлагаме ги исполуваат сите критериуми според стандардите на Европската Унија ISO EN 1307 I EN 14014:2004/AC:2006, ги исполнува тестовите за тешкозапаливост (EN13501-1), содржина на Pentachlorophenol, емисија на Formaldehyd, карактеристики против пролизгување, антистатичност" емисија на штетни VOC, TVOC, SVOC (C16 to C22), Cancerogenic Substances (EU-list Class 1 a. 2) според GUT - Association of Environmentally Friendly Carpets и PRODIS - European Comprehensive information system for textile floorcovering.

Air Quality
Теписоните се сертифицирани "suitable for Allergies" од TüV иститутот и го подобруваат квалитет на воздухот во внатрешни простории - теписонот ја впива ситната прашина и помага во подобрувањето на квалитетот на воздухот во внатрешни простории ( препорачано од DAAB - германска асоцијација на луге кои страдаат од алергии и астма)

Штедење на енергија
Теписонот заштедуваат 6% на трошоците за загревање + голема звучна изолација и звучна апсорпција.

ВИ СТОИМЕ НА РАСПОЛАГАЊЕ ЗА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ!
 - Хотели
 - Ресторани
 - Канцеларии
 - Училишта
 - Луксузни кондомиуми
 - Болници
 - Индустриски објекти
 - Комерцијални објекти
 - Спортски арени
 - Експо подови

    ГАЛЕРИЈА           

 

Леокар

     МАПА                 

Печати