log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Пивка

 pivkalogo

Aдреса: Индустриска зона, бб, 1440 Неготино
Телефон: 043/371-416
Мобилен: 070/324-737
Еmail: pivka@t-home.mk

  

web    fbfb

      ОПИС                

Фамилијарен бизнис кој е започнат во 2002-та година, Винарија Пивка е во сопственост на семејството Пивка.
Пивка е опремена со најсофистицираната опрема за производство на вино. Целосно е сместена под земја со совршен архитектонски стил.
Моментално имаме капацитет од 400,000 флаши на вина со највисок квалитет, како бело и црвено вино.
Производството на вино е строго контролирано од самиот почеток со контролирана примарна обработка, до контролирана ферментација па се до стабилизација. Посебно внимание се посветува на температурата во винаријата.
Пивка има вина кои се од 4,5ха. Квалитетни сорти на грозје, искусен тим на професионалци и современа опрема го даваат врвниот квалитет на вината на Пивка.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Пивка

     МАПА                 

Печати