log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Систем Паб

 sistempub2

Aдреса: Булевар Јане Сандански 9а, Скопје
Телефон:02/2 447-033
Мобилен:071/296-512
Email:viktorpetrushevski@gmail.com

       fbfb 

      ОПИС                

Систем Паб е приказна која почнува да ја шири културата на пивото и дружбите во Скопје. Убавата атмосферата е одлика на секојдневието, а првото утринско кафе е направено со љубов за секој што денот го започнува тука. 

Ве чекаме да уживаме заедно!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Систем Паб

     МАПА                 

Печати