log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Ве-Микс

ve miks logo

Адреса: Перо Наков б.б. Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 2549 370
Мобилен: +389 70 939 903
Е-маил: slatkarnicavemiks@yahoo.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 20:00

      ОПИС                

Постоиме од 1999 година, секојдневно воведувајќи нови вкусови и форми на нашите производи, притоа зачувувајќи го традиционалниот и автентичен вкус во комбинација со новите вкусови, се со цел да ги задоволиме вкусовите на нашите потрошувачи, бидејќи тоа е нашата единствена цел.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Ве-Микс

     МАПА                 

Печати