log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

аптека луна

luna logo


Адреса: Бул.Туристичка 71 Ремис 2 лок.2, 6000 Охрид
Локација: Наспроти стаклена Зграда
Телефон: +389 (046) 512 900
Мобилен: +389 (071) 376 938

Е-маил: aptekalunaohrid@yahoo.com

      ОПИС                

ПЗУ АПТЕКА ЛУНА од Охрид е приватна здравствена организација која се занимава со фармацевтска дејност од 2004 година.Врши издавање на лекови,помошни лековити средства и помагала,продажба на козметика за возрасни и деца како и богата палета на чаеви.Чајот од органска жалфија кој го има во оваа аптека е производ познат,покажан и докажан,а задоволните пациенти раскажуваат и повторно се враќаат.
Аптеката има склучено договор со Фондот за здравство на Македонија и работи со издавање лекови од позитивната листа.
Во аптека Луна ќе ве пречека стручен и љубезен персонал кој ќе ги исполни сите ваши побарувања од аптекарската дејност.
Повелете во АПТЕКА ЛУНА. Ви стоиме на располагање!

    ГАЛЕРИЈА           

 

аптека луна

     МАПА                 

Печати