log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Пантерфарм

пантерфарм
 

Адреса:Ул. Живко Чинго 4, 1000 Скопје
Телефон:+389 23 298 985
               +389 23 298 992
               +389 78 388 898
Е-маил:
panterfax@gmail.com
          
astrapan@gmail.com
web    fbfb  web    

      ОПИС                

Пантерфарм е компанија која од 2007 година работи во областа на фармацијата. Нашата основна дејност е увоз, дистрибуција и продажба на додатоци во исхрана, како и хигиенски и козметички производи.

Сите наши производи се на природна основа и се произведени согласно сите меѓународни стандарди за квалитет. Пантерфарм е посветена на промовирање здравје нудејќи широк спектар на високо квалитетни хранливи производи и производи за природна козметика достапни за секого.

Искористете го и Вие совршенството на природата и помогнете му на Вашиот организам на здрав начин да ги надмине предизвиците на секојдневието.

Цените на нашите производи се атрактивни и достапни за потрошувачите.

1. Цистекс Шедир кесички, Shedir Pharma Italy.
Cistexx Shedir кесичките се уникатна формула која позитивно делува на уринарниот тракт и го намалува бројот на штетните бактерии. Благодарение на совршената комбинација од брусница, ортосифон, мечкино грозје и пробиотици овој препарат делува антибактериски, антисептично, антиоксидативно и антиинфламаторно.

2. Рефлу Вард кесички, Shedir Pharma Italy.
RefluWard  е граничен производ во течна дозажна форма, спакуван во кесички за директна орална употреба.
 Состав: бодликава круша, маслинка, полифеноли, сладок корен, нане и актинидин. Без глутен. Состојките имаат омекнувачко и смирувачко дејство врз дигестивниот тракт и придонесува за нормална дигестивна функција.

3. Шедир Флу кесички, Shedir Pharma Italy.
Shedir Flu 600 lemon е граничен производ кој што има балзамски, емолиентен и омекнувачки ефект врз орофарингеалната мукоза. Допринесува за нормална функција на имуниот систем и ги заштитува клетките од оксидативен  стрес.

4.Тиг 10, 90 таблети, Sriram Herbals, India.
Tig-10, 90 таблети, е додаток во исхраната, претставува совршена комбинација од билки. Во модерното време и забрзан начин на живот, антиоксидансите се верен сојузник на луѓето кои се грижат за своето здравје и неопходна помош во борбата против ракот. Билните препарати го засилуваат имунолошкиот систем и помагаат во борбата со канцерот.

5.Глуко кер, 120 капсули, Sriram Herbals, India.
Производ на реноминираните Sriram Herbals.
Дијабетесот е една од најчестите болести на современото општество, но природата со нејзините благодети ни дава шанса за повторно воспоставување баланс во нашето тело.

6.Кинг Кобра, 120 капсули, Sriram Herbals, India.
King Kobra, 120 капсули е додаток во исхрана, уникатна комбинација на егзотични билки за витални мажи.

7.Ендонорм капсули, Fitopanacea, Russia.
Иновативен, природен, растителен препарат резултат на професионализмот и посветената работа на Руските научници од компанијата Фитопанацеа. За здравјето на тироидната жлезда се работи!

8.Пробиоснеил, 20 капсули, Venusroses Laboratories.
ProbioSnail, 20 растителни ентерично обложени капсули, претставуваат пробиотски производ кој во комбинација со екстракт од лиги од полжав и витамин К и Д се употребува за одржување на здрави коски, а потпомага и во превенција на остеопорозата.

9.Коензим Q10, 30 таблети, Pharmacy Laboratories, Poland.
Coenzyme Q10, 30 таблети, е додаток во исхрана но истиот не е замена за здрава балансирана исхрана и здрав начин на живот.Се пие по една таблета на ден.

10.Капилар, 200 таблети, Diod Russia.
Kapilar, 200 таблети, е граничен производ кој претставува извор на биофлавоноиди изолирани  од   Сибирскиот  ариш.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Пантерфарм

     МАПА                 

Печати