log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

РУМИ ДООЕЛ


 

Адреса: ул. Методија Шаторов Шарло бр. 1 лок бр. 5
Телефон:
075 224 318
Е-маил:rumena_vanevska@yahoo.com

 

      ОПИС                

Во 2018 година создадовме вистинско место за сите оние кои сакаат да се хранат здраво и квалитетно и да уживаат во преубавиот вкус на домашно приготвената храна. Правиме јадења по нарачка и изработуваме кетеринг за секаков тип на пригоди Хранете се здраво и живејте здраво!

    ГАЛЕРИЈА           

 

Руми ДООЕЛ

     МАПА                 

Печати