log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

РЕСТОРАН ДОЈРАНА


 

Адреса: Ул. 513 бр. 22 б
Телефон:
02 317 5037
Е-маил:dojranarestoran@yahoo.com

      ОПИС                

Дојрана е ресторан со долга традиција во кој се служи вкусна национална храна, разни специјалитети на скара, прасечко и јагнешко печење, свежа риба.

Посебно ви препорачуваме во утринските часови да ја пробате највкусната телешка и шкембе чорба во градот.

    ГАЛЕРИЈА           

 

     МАПА                 

Печати