log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Фејс Мото Стајл (Face Moto Style)

facemoto logo

Адреса: ул.11-ти Октомври бр.48, Кичево, Македонија
Мобилен: +389 75 337 745
Е-маил: dimce_gavriloski@yahoo.com

fbfb   

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 20:00

      ОПИС                

Продажба и одржување на моторцикли, скутери, ATV, UTV, ENI масла од програмата на Hamachi, дополнителна опрема, кациги, ракавици, резервни делови, гуми.
Повелете и посетете го нашиот салон во центарот на Кичево.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фејс Мото Стајл (Face Moto Style)

     МАПА                 

Печати